Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan Limburgs Landmarkt Mesch 2022 met bv. oude ambachten, demonstraties, old timers tractoren óf deel te nemen aan het onderdeel ‘Luikse’ markt van Limburgs Landmarkt Mesch.

Iedereen kent het wel, je hebt heel wat spullen waar je niets meer aan hebt maar die te goed zijn om weg te gooien, zoals kleding, videospelletjes, cd’s/dvd’s, spelletjes voor kinderen, servies, speelgoed, modeaccessoires, kant, postkaarten, bierglazen, emaillen platen, juwelen, gereedschap, meubelen enzovoorts. Of je maakt iets wat je graag wilt laten zien en misschien ook wilt verkopen? Dan is deelname aan de markt van Limburgs Landmarkt een prima idee om het te tonen aan de duizenden bezoekers en aan de man te brengen.

We hopen in 2022 weer een Landmarkt te mogen organiseren. Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de maatregelen die dan gelden vanwege de pandemie.

Kies waarvoor u wilt inschrijven:

Door gebruik te maken van het inschrijfformulier stemt u in met de privacyverklaring van de Stichting Limburgs Landmarkt Mesch.

_mg_4373

Marktkraam

Inschrijven is niet meer mogelijk. De markt staat vol.

Wilt u inschrijven voor een of meer marktkramen voor de verkoop van kleding, videospelletjes, cd’s/dvd’s, servies, speelgoed, mode, bierglazen, gereedschap, meubelen enzovoorts of lekkernijen, zoals jam, wijn, gebak die bezoekers mee naar huis nemen? Schrijf u dan in met het formulier Inschrijven marktkraam.

dsc_0219

Ambacht, demonstratie, oude machines

Inschrijven is niet meer mogelijk. De markt staat vol.

Wilt u inschrijven voor het demonstreren van bijvoorbeeld een ambacht, van dieren of oude machines? Schrijf u dan in met het formulier Inschrijven Ambacht, demonstratie, oude machines.

dsc_0147

Tractor(s) of Oldtimer(s)

Wilt u inschrijven voor het demonstreren oude tractoren of oldtimers? Schrijf u dan in met het formulier Inschrijven Tractor(s) of Oldtimer(s).

Vragen?

Heeft u vragen of is het niet duidelijk, mail naar manon@landmarktmesch.nl of bel na 18.00 uur +31(0)6 18 21 10 15.