© Kerkfotografie

Parochie H. Pancratius

Mesch is trots op haar kerk, een van de oudste van Nederland. De kerk speelt een belangrijke rol in ons dorpsleven. Daarom heeft de Stichting in de loop der jaren diverse bijdragen gedoneerd aan de kerk.

© Kerkfotografie

Kerkelijk zangkoor St. Pancratius

Het kerkelijk zangkoor, opgericht in 1967, luistert de zondagse hoogmis op met Gregoriaanse – en andere meerstemmige kerkelijke gezangen.

OBS Mesch

Openbare Basisschool Mesch

De openbare basisschool in Mesch is belangrijk voor het dorp Mesch. Niet alleen de kinderen uit het eigen dorp komen naar de basisschool, ook kinderen uit omliggende dorpen komen graag naar Mesch.

Andere doelen

Stichting Limburgs Landmarkt Mesch steunt nog andere doelen die het dorp Mesch ten goede komen.

Donaties 2023

Zaterdag 16 december hielden we onze jaarlijkse vrijwilligersavond voor al onze vrijwilligers die ons zo fantastisch helpen vóór, tijdens en ná de Landmarkt. Het was een gezellige avond in eetcafé ’t Piepke met lekkere hapjes en drankjes. Ook deelden we weer cheques uit voor verenigingen/instanties in Mesch, zoals de school, de kerk, het processiecomité, de Jonkheid en visvereniging La Truite. Dit jaar werd een kerststal aan de kerk geschonken, welke je kunt bekijken bij de ingang van de kerk aan het Kerkplein.